İZMİR / KEMALPAŞA - Kemalpaşa 75.Yıl İlkokulu

Özel Eğitimde Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi

Özel Eğitimde Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi" adlı projemizin genel amacı; İzmir ilinde, yenilikçi yaklaşımların özel mesleki eğitim sürecin de uygulanması ile özel eğitim hizmetlerinin ve görevli personelinin güçlendirilmesi sayesinde, bu hizmetlerden yararlanan öğrenci ve ailelerinin niteliğini artırmak, çağdaş eğitim politikaları geliştirmek.

Özel eğitim ihtiyacı olan engelli bireylere; mesleki eğitiminde teknolojik gelişmelere uygun makine- teçhizat ve eğitim materyalleri açısından donatılmış ortamlarda, mesleki bilgi ve becerilerin kazandırılmasıyla, engelli bireylerin mesleki yaşama katılma sürecinde sosyal kabul, işbirliği ve sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik hizmetleri geliştirmek ve Ülkemizde engellilerin mesleki eğitimi ve istihdamına yönelik uygulamalarda örnek il olmaktır. Konu hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Yayın: 16.01.2017 - Güncelleme: 16.01.2017 23:34 - Görüntülenme: 67