İZMİR / KEMALPAŞA - Kemalpaşa 75.Yıl İlkokulu

Haz

Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından düzenlenen Futbol ve Kaleli Yakan Top Turnuvaları şampiyonları madalyalarına kavuştu.

Haz

Okul müdürümüz Gürkan ÇELİK 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde yapılan deneme sınavlarında en çok başarı sağlayan 4-A sınıfı öğretmeni Hülya KABAR´a başarı belgesi verdi.

Haz

Okulumuz tiyatro topluluğu 4. kez sahne aldı.  Bir düşün peşinde koşan otuz altı çocuğun oyunu : BİR DÜŞÜN PEŞİNDE!

Haz

Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz 4. sınıflar bilgi yarışması büyük çekişmeye sahne oldu. Yarışma sonuna 4. sınıfımız aynı puanla girdi. Yedek sorular sonunda eşitliği bozan 4-D sınıfı öğrencileri yarışmada birinci oldu.

Haz

Çok yoğun geçen bir senenin ardından yorgunluğumuzu Kemalpaşa Park Orman Mesire Yerind e“Uçurtma Şenliği” attık.

Haz

İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği Peygamberimizin Hayatı isimli yarışmada okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Serkan PEKİN birinci oldu ve çeyrek altın kazandı. Ayrıca 4/A sınıfından Selin GÜREL 4., Kaan KARAKOÇ 5. ve 4/B sınıfından Yağmur GÜNDÜZ 6. olarak gram altın kazandılar. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz tebrik ediyor, dereceye giren öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, vatanımızın kurtuluşu için sSamsun´a ayak basıp milli mücadeleyi başlatmasının 98. yılını coşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

5 Mayıs 2017 tarihinde dokuzuncusunu gerçekleştirdiğimiz "Hayal Ağacı"mızla yine bizimle hayallerini paylaşan öğrencilerimizin hayallerine dokunduk.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe programı okulumuzca büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri başladı.

Nis

Okulumuz projesi olan ve okulumuza bu projenin gerçekleşmesi için maddi destek sağlayan hayırseverlerimiz sayesinde gelenekselleşen "Hayal Ağacı" nın 8. sini kutladık.

Nis

Okul Gelişim Modeli kapsamında Mart ayı etkinlikleri içerisinde ayın söğrencileri ve sınıfını belirledik. Sınıf öğretmeni Canan METİN´in rehberrlik ettiği sınıfı 1-C, ayın sınıfı olmaya hak kazandı.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları haftası kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programda şiir, halk oyunları gösterisi, şarkı, türkü ve çuval yarışı etkinlikleri gerçekleştirildi.